Thursday, 26 January 2012

kau cantik

eh eh kau cantik ahh
muahaha

siapa gok cantik tu
ada la orang tu kan
aku admirer dia dalam diam

ya aku kagum
aku impress dengan kau

cara pembawakan kau

terasa diri ini nak jadi macam kau

aku memang tak cukup bagus nak banding dengan kau
macam bulan dengan bintang

aku malas nak cakap siapa
confirm korang kenal nanti

tak secret ah cenni, hihi

jangan salah faham
jangan fikir aku lesbo
aku lempang kang

aku normal
jantina perempuan
dan pastinya keinginan aku lelaki

dan maaf, entry aku tak ada gambar menarik
macam di blog kalian

memang bosan pun blog aku
hihi

ok lah ok lah
byeee :-)


diam sudah

hari berganti hari
bulan berganti bulan
tahun berganti tahun

makin gedek aku
makin matang juga pemikiran bodoh dulu kala
baik buruk dapat diduga

jadi perkara lama jangan diungkit
biarlah busuk begitu
jangan diusik
sensitif

memang
aku bodoh dulu
tapi mohon maaf atas semuanya

tolong

entry aku banyak tolongnya
tapi jangan kau menyampah

salah aku jangan kau dendam

tapi jangan lupa
kau pun ada salahnya dengan aku

ok tu saja aku nak maklum

p/s yang tak ada kena mengena jangan kau sentap aku tak maksud kan kau


Saturday, 21 January 2012

dasar biadap

ya aku benci kekejaman ya anak anak
dunia sekarang dah macam zionis zionos
ah lantak
aku tak tahu ejaan sebenar dia

jangan biarkan kekejaman itu berleluasa
tolong

seperti potong tangan kucing kerana mencuri ikan
kucing ada tangan ke ?
hm tangan ke kaki ke sama

kau tahu kucing tu binatang paling comel
kenapa kau sanggup sangat

ahh hina nya kau manusia
kurang ajar

kau sepatutnya dicincang hidup-hidup

ok dah
aku letih bila emosi

byee :-)

Wednesday, 18 January 2012

abcdefghijkklmn

ye, abaikan background tu
nampak basikal tu. ye aku memang  atlik bertauliah
ok itu adik aku yang punya

aku adalah ahli seni yang berwibawa.
lukisan seni aku semuanya gah bersana 
di setiap pelusuk pameran Malaysia
termasuk lah dikedai runcit satu Malaysia

adik kakak abang dan sebagainya.
mereka sangat berbangga kerana 
kerana mempunyai pertalian darah dengan aku

hakikatnya.

hakikatnya itu semua dusta
tak ada apa yang dibanggakan pada aku

tapi aku sentiasa ingat kata kata hikmat perdana menteri pada aku
dia cakap fighting fighting *dengan gaya ala ala artis korea

maaf.

entry aku kali ni semuanya dusta belaka
tak ada hala tuju
menyimpang sampai kemana dan aku pun tak tahu

tak mengapa.

ini blog aku
aku yang punya

bukan dia dan dia

bukan 
hanya aku

jadi. tolong jangan hina penulisan bahasa aku yang punah ini
ini semua langkah usaha kudrat untuk aku ke jinjang SPM nanti

kbye. aku nak merempit

Saturday, 14 January 2012

JOM MASUK U

eceh nampak tak tajuk entry aku
konon nak masuk U sangat lah ni kan
haha, insyaAllah

tak, sebenarnya tadi aku pergi karnival jom masuk U
dan ehemm cikgu baik hati kot
bagi kitaorang jalan dekat ECM

ok memang best sangat pun kan
jalan jalan pakai baju sekolah tu
cantik lah sangat

pakcik makcik duk memandang je
macam pesalah baru kua jail
sakit hati aku



ok ini anis najwa
dan hai, i'm norhidayah

konon pergi karnival masuk U
padahal bergambar je lebih

tapi ramai gila kot
dan aku sempat menulis beberapa borang kemasukan U dan kolej ok

dan ehem dapat jumpa ehem
hahahahhahaha

dah pahal nak gelak sangat ni
dasar sawan

ok cukup
seronok sebenarnya, lama kot tak jumpa

nasib dan baiklah dekat dengan tempat kerja dia

dan ini empunya diri, hAHA
rambut skema pergi kerja *gelak lagi

aku ada sebelah tu then aku crop 
disebabkan keburukan diri haha
me love you haha

apa jadah aku ni tergelak gelak
ala lantak ah lantak ah


nampak tak bukit rangin tercinta
nono udin tercinta sebenarnya
eee geli

kucing aku bunting la,
bila entah dia nak beranak
nak babyy

*tibe

ok dah
i have to study
go go go fighting fighting

betul ke aku eja tu ?
ah lantak

kbye


Sunday, 8 January 2012

NEW YEAR TAK BEST

hello hai assalamualaikum

dah kanapa tak best nya
ok yahun ni aku spm ye korang korang

buku teks 18 buah tu harus ditelan setelan telan nya
sampai muntah weeeekkk
tu tak masuk lagi dengan homework nya

HOMEWORK
kau tahu homework ?

tu tu dalam beg tu bersepah homework
mama mama papa papa kat sekolah tu beri

firstday dah bersepah homework tu
menangis aku tsk tssk

takpe kita budak baik
spm hujung jari dah ni
telaan itu homework

pastu pastu
dia kerjaa

kau tahu kerja ?

tu maknanya, masa tu masa
tak boleh spend dah untuk aku

ni dalam sini sakit ok
takpe takpe redha ni redha

kerja la kau nak kerja pun
jangan nak menggatal sudah

pandang pun jangan kau berani
ini kan pula bercakap

ni tangan ni kau nampak ?
aku tangan tangan kang
nak ?
taknak kan 
taknak duduk diam

ye sebab tu la tak best nya
ha tu je aku nak cakap
kbye :)