Friday, 10 February 2012

HAPPY BIRTHDAY

happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday to???

ehem ehem
ehemmm alah kenapa ni
sakit tekak menyanyi ni

februari ni banyak ulang tahun orang orang penting
antaranya aku ^^

ok tu tak penting

apa yang penting ?
kerjasamaaa

ok tu lagi tak penting sebenarnya
entah hapa hapa punya kartun

baiklah aku rasa tak terlambat untuk ucapkan
salam maulidur rasul

ya, ulangtahun nabi kita
itu yang penting

itu klimaks
apa entah klimaks, aku pun tak ingat
kasi rembat

seterusnya,
selamat hari lahir pada kau
ya, kau lah siapa lagi

meh sini, nak wish sikit. hewhew

pejam celik pejam celik 18 dah kau. yes sikit lagi nak kawin
sikit ke ? banyak lagi sebenarnya
dah besar panjang. tapi tak panjang-2 kau
bila nak panjang tak tahu. hihi
semoga kau cepat panjang  ok

panjang pendek kau tetap aku sayang
huahua

moga kau cepat panjang. hihi
ok dah bab panjang

semoga hidup kau dicucuri rahmatNya
segala sakit payah kau harap dijauhkan

result SPM pastikan gempak
supaya senang mencari kerja
untuk menyara kehidupan kita anak beranak

beranak ?
eh tolong, muda lagi slim lagi, suci lagi

dan terima kasih pada kasih sayang yang kau curahkan
selama 11 bulan dan entah berapa hari
walaupun sakit hati, makan hati, makan dalam, putus angin
dan macam macam lagi yang menyakitkan

kau ah suka cari gaduh dengan aku
nak gaduh sangat ? meh seni meh sini
hihi. tamoh ah. nanti tak sayang

gelak tawa tangis lapar kenyang susah senang
semua kongsi bersama. hilang gentle kau nangis nangis
hahaha

doa ku kekal kita bersama pada tahun berikut dan berikut rikutnya

aku geli bila baca entry miang ni
kau la punya pasal. goda aku tiap hari
harhar

adat lah orang bercinta
miang itu pasti

ombak rindu memukul mukul hati nih

setiap pertemuan pasti ada perpisahan ?
nonono tolong bawak jauh fakta tu dari kami

dan perteguhkan kesetiaan dan kecintaan kau
jangan sesekali kau khianati
kalau tak. ini makannya

kaki ni
pernah tengok orang makan kaki ?
kalau nak rasa try la

ini peringatan atau wish birthday ?
maaf tersasar jauh

ok itu sahaja 
sembahyang jangan lupa

aku dah kata entry ni panjang
ada ke aku kata ?

entah

ok. salam 1 Malaysia
bai











Sunday, 5 February 2012

STAY STRONG

bercinta memang lah seronok
tak lengkap hidup kalau tak dilengkapi

tapi kalau jodoh tak panjang
just say goodbye go die buat bekas kekasih

life must go on
and stay strong

HAHAHA *gelak jahat

entry ni khas untuk sister tercinta
muahaha

kesiannya kau kakakkk *geleng kepala
bercucuran air mata
bagai hujan

kena lagi dengan ibu
sentap habis jiwa

hahaha
dah dah berhenti menangis
buruk jangan cakap la muka kau

eeee hingus
lap lap

nanti aku cari boboi lain ok
sehebat boboi boy penyelamat bumi
jangan risau

stay strong :-)